Hello, I'm Admin of weblogtemplates and this is our new blogger template, Vip.
It is extremely easy to configure and use. Designed to show your Web design or web development portfolios.
No complex stuff. Your logo, your articles & your social links. Easy stuff!

Demi Lovato o svom emotivnom slomu

Нема коментара
Poznata Dizni zvezda Demi Lovato, prekinula je tišinu i u intervjuu za tinejdžerski časopis Seventeen, pričala o emotivnom slomu, poremećaju ishrane i boravku u rehabilitacionom centru.

Osamnaestogodišnja TV zvezda priznala je da je do sloma došlo nakon raskida sa Dizni pevačem Džo Džonasom, zbog sve veće razdvojenosti od najbolje drugarice Selene Gomez, poremećaja ishrane, pritiska da uvek bude savršena i zbog konstantne anksioznosti.

Časopisu je rekla kako je bila u jako lošem stanju i pod pritiskom da uspešno snimi ''Camp Rock 2''. Do kulminacije je došlo kada je u toku koncerta povodom promocije filma udarila jednog od propratnih igrača, što je odjeknulo u medijima širom sveta.

''Faktički, doživela sam nervni slom. Moji roditelji i menadžer su me odvojili u stranu i objasnili da mi treba pomoć. To je bila prava intervencija; htela sam da se oslobodim svojih unutrašnjih demona i da ponovo počnem sa svojim životom kako treba'', izjavila je Demi tom prilikom.

Tada je postalo očigledno da je Demi patila od depresije još od ranih dana, što je rezultiralo da počne da se seče, izgladnjuje pa prejeda i tako u krug. Zbog svega toga, Demi Lovato je provela tri meseca u strogom rehabilitacionom centru, gde se lečila od depresije i poremećaja ishrane.

Sve to pomoglo joj je da ponovo pronađe samu sebe, povrati dobar odnos sa Selenom Gomez i uspešno se vrati na muzičko glumačku teen scenu.

Nadam se da će tako i ostati; želimo joj puno uspeha!


Нема коментара :

Постави коментар