Hello, I'm Admin of weblogtemplates and this is our new blogger template, Vip.
It is extremely easy to configure and use. Designed to show your Web design or web development portfolios.
No complex stuff. Your logo, your articles & your social links. Easy stuff!

Willow Smith

1 коментар
Ćerka Vil Smita i Džade Pinket Smit, sasvim sigurno je krenula roditeljskim, ali i bratovim stopama! Ova desetogodišnja devojčica je, spekuliše se, jedno od najuspešnijih i najpopularnijih muzičkih čuda današnjice; rame uz rame sa Džastinom Biberom.

Vilou Smit je svoju ''karijeru'' otpočela još 2007. godine, glumeći sa ocem u filmu ''I am legend''. Sledeći film “Kit Kittredge: An American Girl” koji je snimila 2009 godine, doneo joj je nagradu za najbolju izvedbu mladih umetnika na Feature Film dodeli nagrada. Sledeći korak joj je bio muzika – 2010 godine potpisala je ugovor sa muzičkom kućom poznatog repera Jay-Z-jem i ubrzo izbacila hit pesmu ''Whip my hair''.




Što se tiče njenog 'jedinstvenog' stila i načina oblačenja, mama Džada je nedavno izjavila kako nije ni najmanje zabrinuta, jer je Vilou buntovnica i unikat poput nje same.

Nebo je granica za ovu mlađanu zvezdu, kojoj je Džastin Biber najbolji drug, a druži se sa 'besmrtnima' poput Lady Gage, Mišel Obamom, Elen Dedženeris i sličnima.

1 коментар :