Hello, I'm Admin of weblogtemplates and this is our new blogger template, Vip.
It is extremely easy to configure and use. Designed to show your Web design or web development portfolios.
No complex stuff. Your logo, your articles & your social links. Easy stuff!

Glee-manija

Нема коментара
Ne znam za vas, ali ja jedva čekam da neka od TV stanica konačno otkupi prava na ovu fantastičnu muzičku seriju!

Glee je Fox-ova muzičko-dramska komedija koja govori o jednoj srednjoj školi i njenom horu koji, takmičenjima, društvenim odnosima, zaljubljivanju, seksu, i td. Ono što ovu seriju izdvaja iz mora drugih je to što u seriji svi odlično pevaju i što obrađuju sve poznate svetske hitove i to rade jako dobro. Pesma, ples, druženje, nadmetanja, pomešana sa gostujućim ulogama poznatih holivudskih zvezda recept su za uspeh.

Naravno, treba pomenuti da u seriji glume i pevaju vrlo slatki tinejdžeri, kao što su Dianna Agron, Chris Colfer, Kevin McHale, Lea Michele, Cory Monteith, Amber Riley, Mark Salling i Jenna Ushkowitz.

Zanimljivo je da je prvobitno Glee trebao biti samo film, međutim, scenaristi i producenti su na vreme prepoznali zlato kada su ga ugledali, zahvlajujući čemu milioni klinaca širom sveta mogu uživati u gledanju i slušanju ovih fantastičnih momaka i devojaka.

Apelujem na sve naše TV stanice, kao i na Ratel, RRA da porade nešto po pitanju otkupljivanja prava za ovu seriju – fali nam malo više kvalitetnog programa za omladinu, zar ne?


Нема коментара :

Постави коментар